محمودصادقی گفت : در مشی دولت تدبیر و امید، خط کشی میان مردم وجود ندارد و همه شهروندان ایرانی برای تداوم این مشی و عدم عقب گرد به فضای نامناسب گذشته مسئول هستند.
محمد باقر قالیباف با صدور بیانیهای اعلام کرد: از همه حامیان مردمی خویش در سراسر کشور میخواهم، که تمام ظرفیت و حمایت خود را برای موفقیتِ برادر ارجمندمان حجت الاسلام و المسلمین سید ابراهیم رئیسی و به بار نشستن دولت کار و کرامت برای خدمت به مردم قرار دهند.
حسین کاشفی،عضو شورای مرکزی حزب اتحاد ملت، گفت: روحانی با ارائه برنامه های مشخص و مبتنی بر علم و منطق و واقع گرایی توانستند این مساله را برای مردم شرح دهند که رقابت این دوره از انتخابات نه فقط بین اصلاح طلبان و اصولگرایان است،بلکه رقابتی بین یک جریان شعاری و عوام فریبانه در برابر یک جریان عملگرا و عقلانی است.
اسحاق جهانگیری در گردهمایی بزرگ اهل سنت تهران در حمایت از حجتالاسلام حسن روحانی گفت: مسیر توسعه کشور که در دولت آقای خاتمی در مسیر صحیحی قرار گرفته بود در سالهای بعد به دلیل بیتدبیریها دچار مشکلات عدیدهای شد.
ابراهیم رییسی گفت: ما حرفمان این است که شما آیا در مقابل سوالاتی که مردم دارند یا ما از قول آنان نقل می کنیم، جوابی میدهید؟ آیا این سوالات نادرست و نامربوط است؟ شما خودتان میدانید که من میدانم در کشور چه خبر است.
در پی پخش گفتوگوی محمدباقر قالیباف، یکی از نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری از شبکه دو سیما و بیان مطالبی درباره نحوه تعیین مدیران بانکها از سوی وی، حسین فریدون، برادر رییس جمهور طی نامهای به رییس سازمان صداوسیما، ایجاد فرصت پاسخگویی به مطالب مطرح شده را خواستار شد.
رسول منتجب نیا، قائم مقام حزب اعماد ملی گفت: هر شعاری از شخص خاص یا اشخاص خاص پذیرفته است، کسی که اعتقاد به یک شعار ندارد و پیشینه او نشان می دهد که به آن عمل نمی کند یا بر خلاف آن عمل کرده است، شعار دادن او پذیرفته نیست بلکه مردم او را اقدام آن را اقدام منافقانه و بر خلاف واقع تلقی می کنند.
عباس عبدی، تحلیلگر مسائل سیاسی گفت : کسانی که از شفافیت دفاع نمی کنند، از آزادی نیز دفاع نخواهند کرد . البته من معتقدم اگر این افراد در دفاع از آزادی هم حرفی را به شکل شعار بیان کنند، به خاطر سابقه ای که توسط رفتارشان در ذهن مردم نقش بسته، جامعه در مقابل باور آن مقاومت می کند.
فیض الله عرب سرخی، فعال سیاسی اصلاح طلب گفت: باور به آزادی به عنوان یک اندیشه محوری در کلیه نگرش ها اعم از سیاسی ، اجتماعی ، فرهنگی و اقتصادی تاثیر گذار است ، مقایسه ساده نحوه حکمرانی باورمندان به آزادی و نگرشهای بسته به خوبی این تفاوت را آشکار می کند .
نامزد دوازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری گفت: از روزی که تصمیم گرفتم در انتخابات شرکت کنم ـ 20 فروردین 96 ـ در آستان قدس حضور نیافتم تا آن آستان پاک بماند.
مسئول ستادهای اطلاع رسانی حسن روحانی گفت: با توجه به رعایت اخلاق و شان جایگاه ریاست جمهوری و احترام به صحبت های مقام معظم رهبری مبنی بر جلوگیری از تخریب های انتخاباتی می توان گفت که روحانی و جهانگیری پیروز مناظرات بودند.
بهرام پارسایی، عضو فراکسیون امید با بیان اینکه نه تنها به نظر من بلکه به عقیده همه مناظره امشب بسیار عالی برگزارشد، اظهار کرد: در این مناظره آن شبهه افکنی که توسط رقبای روحانی برای عوام فریبی مردم ایجاد شده بود کاملا شفاف شد و موضع دو جریان به خوبی روشن شد که با چه سیاست و برنامه ای می خواهند وارد رقابت شوند و برای آینده کشور تصمیم بگیرند.
محمد صادق خرازی در ارزیابی مناظره انتخاباتی امروز کاندیداهای ریاست جمهوری گفت : مردم با آگاهی و خردمندی، شاهد مناظرات انتخابات ریاست جمهوری بودند و در این مهم شکی نیست که فریب برخی عوام فریبی ها را نخواهند خورد.
جعفر خیرخواهان، کارشناس مسائل اقتصادی در ارزیابی مناظره امروز کاندیداهای ریاست جمهوری که با محوریت مسائل اقتصاد برگزار شد ،گفت:متاسفانه دو رقیب روحانی خیلی خوش باورانه و ساده انگارانه به امر خطیر مملکت داری نگاه می کنند و بر اساس همین نگاه سطحی وعده های پوپولیستی می دهند.
محمد مقدم، عضو مجمع روحانیون مبارز گفت: هیچ انسان عاقل و دین داری این را نمی پذیرد که برای جذب رای مردم، فردی را پیامبر خطاب کنند همان گونه که در گذشته هم این گونه نسبت ها و واژگان را برای احمدی نژاد خطاب می کردند اما متاسفانه وضعیتی را به وجود آورده اند که به وسیله آن ارزش ها را مورد توهین قرار می دهند.